Asystent parkowania... próbował ktoś w OIIFL?
Zwiń
X
-
kowaltom99, przecie chwaliłem się fotkami z montazu PA i nawet się ktoś pytał skąd mam przycisk :P
-
-
To czemu sie wcześniej nie chwalił???? :P :evil: :evil:Zamieszczone przez misiek^wroPrzeta ja takie mogę mieć :P
Zostaw komentarz:
-
-
Zamówienie grupowe nie ma sensu, chinole koszą na przesyłce bo za każdą szt i tak trzeba zapłacić za przesyłkę, oszczędność przy 2 szt to ok 0,50$ ale dojdzie do tego rozsyłanie po wszystkich chętnych więc gra nie warta świeczki. No i przy kilku szt narażamy się na cło więc ja zamawiam indywidualnie.Zamieszczone przez piotrek_gdy1. samin
2.piotrek_gdy
Zostaw komentarz:
-
-
Żeby nie było zakładam listę chętnych na przycisk PLA
1. samin
Zostaw komentarz:
-
-
może jakiś grupowy zakup??Zamieszczone przez kowaltom99Na Aliexpress pojawił się dedykowany przycisk do Park Assist dla OII
Zostaw komentarz:
-
-
Na Aliexpress pojawił się dedykowany przycisk do Park Assist dla OII.
Wychodzi około 100PLN z przesyłką
Wczoraj zamówiłem :-)
Link:
aliexpress
Zostaw komentarz:
-
-
Chłopaki serdeczne dzięki za podpowiedzi.Jak dorwę trochę czasu to poczytam i spróbuję coś zadziałać w tym temacie.
Jeszcze raz dziękuję !
Zostaw komentarz:
-
-
Ja miałem 144M i był błąd od PLA 2.0 w maglu , mimo ze podają ze działa, tak samo było na L, ale PLA działalo równolegle i prostopadle, jedynie był problem z wyjazdem z zatoczki
Teraz mam J500_APA i błedu brak i wszystko bangla jak powinno.
najlepiej aktywować i zobaczyć czy zadziała.
Jak nie to możesz wymienić sam serwomotor, bo ja tak własnie zrobiełm.
Zostaw komentarz:
-
-
Opis kanału adaptacji we wspoamaganiu.
A004,0,Installation Park Steer Assist
A004,5,Installation Park Steer Assist
A004,6,0 = Park Steer Assist (PR-7X5/7X6) installed (< MY 2009 / PLA 1.0)
A004,7,1 = Park Steer Assist (PR-7X5/7X6) installed (MY 2010 > / PLA 1.5/2.0)
A004,8,2 = Park Steer Assist (PR-7X0/7X1/7X2) NOT installed
Zostaw komentarz:
-
-
Witam
piotrek_gdy,krzynol,spacewalker dziękuję za odpowiedź w temacie.Bardziej chodziło mi o uzyskanie odczytu graficznego na Columbusie z dodatkowych czujników.Wracając do przekładni kierowniczej to jest dosyć ciekawa sprawa-w adaptacjach na kanale 4 mogę zmienić wartość z"zera na jeden"
Marcinie- jeżeli moja maglownica nie zadziała,to o jakim numerze musiałbym szukać?
Pozdrawiam gorąco.
Zostaw komentarz:
-
-
czyli ... obaj wpadliśmy na ten sam plan, czyli jedna sztaba Pan Lipski, jedna Pan Siara .....Zamieszczone przez krzynoli nie było zegarów obsługujących to
Zostaw komentarz:
-
-
Ale w 2005 to nie było magla co PLA obsługuje, więc pompa to początek zabawy w zasadzie.
Zostaw komentarz:
-
-
Witek 703, wymień pompę na taką która obsłuży PLA :wink:
ja mam na zbyciu pompy AD, AC i BE
Zostaw komentarz:
-
-
Witam serdecznie
Mam Skodę z 2005 roku.W oryginale miałem zamontowany OPS z ośmioma czujnikami.Przy lakierowaniu zderzaków postanowiłem dołożyć jeszcze po dwa czujniki z przodu i z tyłu.Dodatkowe przednie czujniki mają numer 1T0 919 297 A,tylne 4H0 919 275.Wiem,że nie mogę liczyć na PLA w wersji 1,5 ani 2,0.Chciałbym mieć na Columbusie wskazania z czterech dodatkowych czujników.Czy wymiana modułu 1Z0 919 475 E na 3AA 919 475 A załatwi tą kwestię.Dodam,że dodatkowa instalacja od czujników jest już wpięta w złącza przy module.
PS.Co do PLA to mam pompę ABS o numerze 1K0 907 379 K.W auto skanie jest ona opisana tak:ESP FRONT MK 60 wersja SW 0104,kodowanie 0006786.
Pozdrawiam gorąco i czekam na odpowiedź.
Zostaw komentarz:
-
-
44 kanał 4 adaptacja z 2 na 1Zamieszczone przez misiek^wrospacewalker, ciagle ich nie sprzedałem, w tym problem
[ Dodano: Sro 10 Lip, 13 00:03 ]
Jeszcze bez czujników ABSu i z uwalonym G85 - nie wiem co się stało.
Może ktoś mi potw :
44 - 4 kodujemy z 0 na 2
03 - b18 bit 4 i 6
+ kodowanie sterownika 3AA ?
[ Dodano: Czw 11 Lip, 13 21:18 ]
Dorwałem czujniki - po 18x sztuka
03 17,0 18,4 18,6
Zostaw komentarz:
-
-
spacewalker, ciagle ich nie sprzedałem, w tym problem
[ Dodano: Sro 10 Lip, 13 00:03 ]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yUKZ-YST5Ek&feature=youtu.be[/youtube]
Jeszcze bez czujników ABSu i z uwalonym G85 - nie wiem co się stało.
Może ktoś mi potw :
44 - 4 kodujemy z 0 na 2
03 - b18 bit 4 i 6
+ kodowanie sterownika 3AA ?
[ Dodano: Czw 11 Lip, 13 21:18 ]
Dorwałem czujniki - po 18x sztuka
Zostaw komentarz:
-
-
Ja bym nie kombinował, juz 2 sprzedałes bo nie pasowały. Tych z Touarega to tak łatwo juz nie sprzedaz
Zostaw komentarz:
-
-
Misiek.... Tyle juz wsadziłes, co to 500zł na 2 czujniki przy całym wkładzie i nakładzie
Zostaw komentarz:
-
-
Te czujniki montowane są też do Tiguana, G7, O3 i pewnie jeszcze parę aut się znajdzie.
Zostaw komentarz:
-
-
po 220zł juz udzie wyrwac.
To samo chyba jest do Tiguana
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: